vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwjaarsconcert Martin Mans

Nieuwjaarsconcert Martin Mans

18 januari 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag luidt organist Martin Mans met de twee internationaal bekende panfluitisten Liselotte Rokyta en Vasile Raducu het nieuwe jaar in met een exclusief concert. Speciaal voor de nieuwjaarsserie (zeven concerten) zijn beide panluitisten in Nederland en hebben bovendien voor de gelegenheid met Martin Mans een nieuwe CD uitgebracht met de composities die zij op de concerten ten gehore brengen. De titel van dit album is: 'Power of Panpipes and Organ'. 

De samenwerking tussen Martin en Liselotte bestaat al decennialang.  Liselotte is Nederlands van geboorte maar woont en werkt in Tsjechië. Vasile Raducu is een wereldwijd gevierde panfluitist uit Roemenië die nauw samenwerkt met Liselotte. Hij is evenals Liselotte afgestudeerd in de kunstige Roemeense volksmuziek. Deze meeslepende muziek kenmerkt zich door grote virtuositeit en afwijkende maatsoorten. Naast Roemeense composities komen klassieke arrangementen aan bod zoals de Tritsch Tratsch Polka van Strauss, Sound the Trumpet, Gelobet sei der Herr van Bach, The Prayer and Hatikvah.  De panfluitisten bieden onder begeleiding van de organist een spectaculair optreden waarin het publiek verrast wordt door speciale echo-effecten. De vaardigheid en kunstige manier van spelen zal de luisteraar goed bij de les houden.

Het concert begint om 20:00 uur. De toegang bedraagt € 12,50. Bij reservering ontvangt u € 2,50 korting! Kinderen t/m 11 jaar betalen € 5,-. Reserveren is aan te bevelen. Reserveren kan op de website of via de reserveerlijn. Op de concertavond zijn kaarten aan de deur verkrijgbaar vanaf 19:00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!