dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Majorettesolisten- en twirlwedstrijd

06 oktober 2012
Van zaterdag 06 oktober 2012 tot en met zaterdag 06 oktober 2012
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

Twirlteam Accelerando organiseert vandaag voor de 19e keer een majorettesolisten- en twirlwedstrijd onder auspiciën van NBTA Nederland. Hieraan wordt door 130 deelnemers deelgenomen, die zowel solistisch, als in teamverband uit zullen komen.

Accelerando neemt zelf ook deel aan de wedstrijd met 6 teams op verschillende soorten themamuziek- en verplichte muziek, Een groot aantal leden van Accelerando gaan ook de vloer op als solist, met duo optredens of bij de basic strut.

Verder zijn er deelnemers van Adencia Schiedam, Showgroep Dordrecht uit Dordrecht, EMS Hardinxveld-Giessendam; Excelsior Bunschoten, Les Fleurettes Alblasserdam, Les Fleurs Stampersgat; Illusion Waddinxveen; Juliana Uitwijk, Omnia Aalsmeer, The Rainbows Roosendaal, St. Remi Baarle Nassau en Vivace Oude Tonge.

Aan het eind van de dag, rond 17.15 uur, volgt de prijsuitreiking. Via deze wedstrijd is het voor de solistische deelnemers en teams mogelijk zich te plaatsen voor de diverse voorronden en Nederlandse Kampioenschappen.

De opening van de wedstrijd is om 09.30 uur en de prijsuitreiking staat gepland om 17.15 uur. Wie eens kennis wil maken met de majorette- en twirlsport is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De toegangsprijs bedraagt € 4,50 voor volwassenen (inclusief programmaboekje) en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Twirlteam Accelerando

in de Develhal, Parklaan 5

610 47 66

Deel dit bericht met je vrienden!