dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Thema-avond Internetpesten

04 oktober 2012
Van donderdag 04 oktober 2012 tot en met donderdag 04 oktober 2012
Van 19:00 uur tot en met 22:00 uur

Naar aanleiding van vragen van ouders en jongeren over Internetpesten, biedt welzijnsorganisatie Diverz bewoners de mogelijkheid om over dit thema met elkaar in gesprek te gaan. Onze jongerenwerkers, sociaal-cultureel werkers en opbouwwerkers besteden in de maand september uitgebreid aandacht aan dit onderwerp met ouders, tieners en jongeren. Vragen die aanbod kunnen komen zijn; “Wat is Internetpesten, ook wel cyberpesten genoemd? Wat is de invloed van Internetpesten op jongeren en het gezin? Hoe praat je hierover met jongeren en kan je jongeren hiermee leren omgaan? Kan je Internetpesten voorkomen en of herkennen?”

De activiteiten worden gehouden op verschillende wijklocaties. Voorafgaand aan deze themaweek gaan de jongerenwerkers op straat op zoek naar jongeren om hen te informeren en uit te nodigen voor onze jongerenbijeenkomsten. Diverz werkt voor dit project samen met de GGD ZHZ en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wil je meepraten over Internetpesten, kom dan naar één van de thema activiteiten. Vandaag is er een Thema-avond voor jongeren en ouders. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diverz.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Diverz

in het Jeugdhonk, Molenwei 1a (Heerjansdam)

619 12 76

www.opgroeieninzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!