zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Open inloopspreekuur Plastische Chirurgie

25 november 2011
Van vrijdag 25 november 2011 tot en met vrijdag 25 november 2011
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Op de landelijke ‘Dag van de Plastische Chirurgie’, zet het Albert Schweitzer ziekenhuis de deur van de spreekkamer open. De afdeling Plastische Chirurgie houdt dan een eenmalig informatief inloopspreekuur voor iedereen met een vraag of wens op het gebied van bijvoorbeeld een ooglid-, oor- of neuscorrectie, handenchirurgie, borstvergroting of -verkleining, littekens en brandwonden. Het spreekuur is gratis en vindt plaats op de polikliniek Plastische Chirurgie.

De landelijke open dag heeft als thema ‘Van top tot teen’ en wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Het doel is meer bekendheid geven aan de vele mogelijkheden die dit medisch specialisme aan patiënten te bieden heeft.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis grijpt de kans aan om niet alleen algemeen te informeren, maar ook individueel te adviseren. Bezoekers kunnen hun persoonlijke wens voorleggen in een privégesprek van maximaal tien minuten. Een afspraak of verwijzing is niet nodig en er wordt nog geen dossier aangelegd.

Deel dit bericht met je vrienden!