vrijdag 14 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

10e editie van 70s 80s 90s

19 november 2011
Van zaterdag 19 november 2011 tot en met zaterdag 19 november 2011
Van 20:30 uur tot en met 02:00 uur

Dit feest mág je gewoon niet missen. Gezellig drinken en dansen op alleen de beste muziek van toen. De resident Dj's deze avond zijn:

William:
William is de grondlegger van de bekende Back to the 70's & 80's feesten van The Blue Lagoon. Begin 2000, net voor de grote uitbreiding naar uitgaanscentrum, begon hij met het opbouwen naar wat later ook wel 'het feestje van Zwijndrecht' werd genoemd. Eind 2002, toen de nieuwe entree in gebruik werd genomen, steeg het aantal bezoekers explosief. Lange rijen voor de deur waren onvermijdelijk, maar was het wachten toen zeker de moeite waard! De muziek die hij draait vind je in de stijl van: Santa Esmeralda, Kaoma, Donna Summer, Forrest, en vele anderen!

Dunsky:
De laatste jaren samen met Dj William verantwoordelijk voor de 70s 80s avonden in de voormalige Blue Lagoon. Hij draaide vroeger bij diverse discotheken in Tilburg en Breda, en draait al jaren het dak eraf op classics feesten kris kras door Nederland. Van Den Helder tot Maastricht en van Assen tot Renesse. Favoriete muziekstijlen: disco, dance en latin. Zijn favoriete artiesten zijn Earth Wind & Fire, Donna Summer, Level 42, Dr Alban,Madonna, Phil Collins, Queen, Simple Minds en Juan Luis Guerra.

Tickets Euro 12,50 zijn te koop via de website

Deel dit bericht met je vrienden!