zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Bijzondere beeldenroute / paardentram

19 november 2011
Van zaterdag 19 november 2011 tot en met zaterdag 19 november 2011
Van 11:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag presenteert het Beeldenpark Drechtoevers zich op bijzondere wijze. Vanaf Oudheidskamer De Vergulde Swaen kunt u per paardentram een tocht vol verrassingen maken door het park. De bijzondere beeldenroute is onderdeel van de kunstroute van de gemeente Zwijndrecht.

Verrassingen
Op deze zaterdag maakt een paardentram een bijzondere tocht naar het beeldenpark. Tijdens de tocht informeert een gids u op boeiende wijze over het park en haar beelden, kunstenaar Roel Teeuwen vertelt over zijn werk, u kunt genieten van het ritme van verschillende muziekklanken en u kunt luisteren naar een bijzonder gedicht.

Expositie
U bent voor of na de tocht per paardentram van harte welkom bij Oudheidskamer De Vergulde Swaen aan de Rotterdamseweg 53-55. Op dit moment is hier de expositie pentekeningen en gedichten over ‘Oud Zwijndrecht’ van kunstenaar Ad Bakker te bezichtigen. Deze kunstschilder, tekenaar en auteur, geboren in Zwijndrecht, is op 19 november aanwezig om zijn werk toe te lichten. De expositie is geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

De tocht duurt circa 1 uur. De paardentram vertrekt om 11.00 uur, 12.30 uur en 14.00 uur vanaf De Vergulde Swaen, deelname is gratis. U kunt zich vooraf aanmelden via e-mail of op de dag zelf bij de infostand in De Vergulde Swaen.

Deel dit bericht met je vrienden!