zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Kunstexpositie

19 november 2011
Van zaterdag 19 november 2011 tot en met zaterdag 19 november 2011
Van 12:00 uur tot en met 16:00 uur

Zoals gebruikelijk vindt er een kunstexpositie plaats in Wijkcentrum Kubiek. Vele kunstwerken van de cursisten van het pottenbakken, de nieuwe schildercursus en de aquarelleercursussen zullen aan het publiek getoond worden. De kunstenaars van Kubiek hebben hard gewerkt om een prachtige tentoonstelling gerealiseerd te krijgen.

De pottenbakkers tonen schitterende creaties zoals beelden, vazen, schalen, kortom teveel om op te noemen. Ook de andere “kunstenaars” tonen schitterende werkstukken. Tijdens deze expositie kan men vele kunstwerken, beelden en schilderijen kopen. Voor ieder dus een mogelijkheid om echte kunst in huis te halen.

Denk eens aan een origineel, exclusief geschenk voor de decembermaand. Toegang is gratis

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Wijkcentrum Kubiek

Zwaluwstraat 1

612 63 64

kubiek@diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!