zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Musical David en Goliath

19 november 2011
Van zaterdag 19 november 2011 tot en met zaterdag 19 november 2011
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

“Dat kan nooit,” is de eerste reactie van velen als ze horen dat theatergezelschap De Vliegende Speeldoos musicals in een dag oefent en uitvoert met een grote groep kinderen. En toch kan het!

Zes professionals op het gebied van acteren, zang, dans, doceren en techniek, stomen in één dag bijna 100 kinderen van 4 t/m 12 jaar klaar voor een complete musical. De musical heet ‘David en Goliath’, en is gebaseerd op het gelijknamige Bijbelverhaal. Dit bekende verhaal over een gewone herdersjongen en een Filistijnse reus, is de basis voor een spannende musical voor jong en oud.

Op uitnodiging van De Maranathakerk in Zwijndrecht werkt het gezelschap een hele dag met de kinderen aan de productie om het ’s middags voor ouders, familie en belangstellenden vanaf 4 jaar ten tonele te brengen. Beleef het vandaag mee.

De zaal gaat open om 15:30 uur, de musical begint om 16:00 uur en duurt tot ca. 17:30 uur. Er is tijdens de voorstelling een crèche aanwezig voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Meer informatie is verkrijgbaar via email.

Deel dit bericht met je vrienden!