zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Informatiemarkt Chronisch zieken

08 november 2011
Van dinsdag 08 november 2011 tot en met dinsdag 08 november 2011
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Met een informatiemarkt over chronisch ziek zijn, doet het Albert Schweitzer ziekenhuis wederom mee aan de nationale 'Week van de Chronisch Zieken'. De markt is inmiddels een begrip en voorziet voor veel patiënten en hun naasten in een behoefte. Er staan tal van patiëntenorganisaties, afdelingen van het ziekenhuis en zorginstellingen.

Iedereen is welkom zonder aanmelding: chronisch zieken en hun naasten, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. De toegang is gratis, evenals parkeren voor de deur!

Voor meer informatie kunt u van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 16.00 uur bellen met de afdeling Patiëntenvoorlichting, via telefoon of email. Kijk voor een lijst van exposanten op de website.

Deel dit bericht met je vrienden!