zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Manifestatie over woningmarkt

07 november 2011
Van maandag 07 november 2011 tot en met maandag 07 november 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De woningmarkt op slot. Hoe nu verder? Over dit thema gaat deze grote manifestatie. Iedereen is welkom.

Maar liefst 5 deskundigen zullen hun licht laten schijnen op de problematiek van de woningmarkt.. Zo komt het CDA- tweede kamerlid B .J. Bochove naar Zwijndrecht om zijn visie te geven op het woningbouwbeleid, waarbij met name de jongerenhuisvesting en de startersproblematiek niet onbesproken zullen blijven. Vooral deze aspecten zullen ook de andere sprekers aan de orde stellen.Wethouder A. Kamsteeg zal dat doen vanuit de Zwijndrechtse problematiek.

De heer J. de Gruijter, directeur van Woonkracht 10, zal de woningtoewijzing en het huurbeleid bespreken. De heer J.W. Kerklaan, verbonden aan de Rabobank Drechtsteden, zal de financiƫle aspecten onder de loep nemen en tenslotte zal de heer H. Ouwerkerk uit Heerjansdam de woningmarkt belichten vanuit de optiek van de makelaar.

Na de pauze zullen de inleiders in een paneldiscussie allerlei vragen over dit onderwerp bespreken.

Het is voor de tweede keer dat het CDA in Zwijndrecht een dergelijke manifestatie organiseert. De eerste was in februari van dit jaar. Toen werd uitgebreid de gezondheidszorg besproken.

Info

Organisator:

Adres:

CDA afd. Zwijndrecht

in de zaal van het onderwijsgebouw LOC@ aan de Burgemeester Jansenlaan, ingang Laurensvliet

Deel dit bericht met je vrienden!