vrijdag 14 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Expositie Eigen weidsheid

05 november 2011
Van zaterdag 05 november 2011 tot en met zaterdag 26 november 2011
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Remco Schade (1964) toont zijn werk. Een expositie met de titel: Eigen weidsheid. Wij nodigen U van harte uit om zijn fotowerk te komen bekijken.

Remco heeft een fris en open oog voor zijn omgeving. Zijn foto-onderwerpen zijn vooral landschappen en beelden uit Europese steden. In zwart-wit en soms ook in kleur. Iedereen moet volgens Remco zelf bepalen wat voor hem fotografie is. Hij zelf is een estheet. Zijn kunstgevoeligheid laat hij zien door een eigen standpunt, een eigen werkelijkheid en een eigen weidsheid. Remco bewerkt zijn foto’s digitaal, maar met minieme effecten. Zijn motto: ‘Een foto moet een foto blijven’

Remco is nog maar kort lid van fotoclub Zwijndrecht. Voorheen was hij actief lid van fotoclub ’t Gooi te Hilversum. Door zijn werk was het fotograferen een tijdje op de achtergrond geraakt. Bij fotoclub Zwijndrecht wil hij nu zijn kijkhorizon weer verbreden. Kijken naar de dingen die te mooi zijn om niet te worden gezien.

Open: elke zaterdag
De toegang is gratis

Info

Organisator:

Adres:

Fotoclub Zwijndrecht

in Fotogalerie Zwijndrecht, Rotterdamseweg 126 (hoek Koninginneweg)

Deel dit bericht met je vrienden!