vrijdag 14 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Natuuractiviteit Herfstpad voor de jeugd

05 november 2011
Van zaterdag 05 november 2011 tot en met zaterdag 05 november 2011
Van 13:00 uur tot en met 15:00 uur

Bij deze natuuractiviteit is de jeugd van 8 jaar en ouder welkom. Wil je weten wat herfst ons brengt? Bij de activiteit “Herfstpad” gaan we met opdrachten over de herfst aan de slag. Deze activiteit gebeurt in het Arboretum Munnikepark.

De kinderen maken op een ongedwongen manier kennis met de natuur in hun directe omgeving. Waarbij het belangrijk is dat kinderen zelf dingen kunnen ontdekken. Vast onderdeel is een onderzoek, spel of opdracht. De onderwerpen sluiten aan op het seizoen: vogels, vlinders, waterdiertjes , planten, bomen, enz.

De doelstelling is dat de kinderen de natuur leren waarderen en aandacht hebben voor dieren en planten in hun omgeving. Kennis is hierbij minder belangrijk; voorop staat de beleving bij het ontdekken en de verwondering over al dat moois in de natuur!

De kinderen worden begeleid door natuurgidsen van de Vereniging Natuur– en Milieueducatie en door vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)

't Weetpunt aan het Develpad 169

681 26 29

lidyexler@gmail.com www.natuur-zw.nl
Deel dit bericht met je vrienden!