vrijdag 14 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Alzheimer Café - De Burgemeester vertelt

02 november 2011
Van woensdag 02 november 2011 tot en met woensdag 02 november 2011
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Het Alzheimer café is bedoeld voor partners en familie samen met de Alzheimer patiënt, maar ook voor vrienden, mantelzorgers, hulpverleners en al diegenen die op enigerlei wijze te maken hebben met dementie en de ziekte van Alzheimer. Ook U bent van harte welkom!

Onder de titel: “De Burgemeester vertelt! “Leven met Dementie, Hoe doe je dat?” gaat dhr Antoin Scholten, Burgemeester van Zwijndrecht ons een verhaal voorlezen. Het is een avond in samenwerking met MEE in het kader van de dag van de Mantelzorger. Het verhaal is leerzaam, en geeft aanleiding tot discussie, maar ook is er een ludieke bingo aan verbonden met voor allen een kleine attentie. Speciale aandacht voor de zware taken van de mantelzorgers in relatie tot een patiënt die lijdt aan dementie, de ziekte van Alzheimer.

Zoals altijd zijn de casemanagers van Swinhove, Aafje, en Yulius aanwezig. Maar ook het ouderenwerk van HIA en de SWOZ zal vertegenwoordigt zijn op deze avond. Natuurlijk is er alle ruimte voor uw eigen vragen en onderlinge discussie maar ook voor gezelligheid en onderling contact!

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland. Alzheimer Nederland is aanwezig met de informatie stand waar u folders en boeken over alle vormen van dementie kan inzien en eventueel kunt aanschaffen.

Vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar. Entree is gratis, wel wordt er een kleine vergoeding gevraagd voor de consumpties. Opgeven is niet nodig.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Carla van der Slot (Coördinator Alzheimer cafe Swinhove)

in de Salon van Swinhove aan de Plantageweg 3

06- 54 66 52 64

Cvdslot@xs4all.nl www.alzheimernederland.nl
Deel dit bericht met je vrienden!