vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Schoolkorfbaltoernooi

Schoolkorfbaltoernooi

18 juni 2011
Van 09:30 uur tot en met 16:00 uur

Op 18 juni 2011 vindt het jaarlijkse Waltmann & Co schoolkorfbaltoernooi plaats. 72 teams zullen gaan strijden om de eerste plekken in de poule. Om half 10 zullen de spieren losgegooid worden met een warming up en vanaf kwart voor 10 zal de strijd losbarsten.
Naast de eerste plek in de poule wordt er ook gestreden voor de stippenbokaal. Welk team gooit de meeste strafworpen erin en mag zich de beste noemen in haar leeftijdscategorie.
Alle ploegen zijn sportief bezig en dit wordt natuurlijk beloond. Wie is het sportiefste team en krijgt de Fair-Play cup mee naar huis.
Rond half 2 zullen we antwoord hebben op alle vragen. Dan weten we wie er in de groepen 5/6 en 7/8 gaan strijden voor een eventuele finale plek.
Een aantal meesters en juffen zullen deze dag ook nog in actie komen. Om kwart voor 2 zal deze wedstrijd gespeeld worden. Daarna zullen alle bekers worden verdeeld.
Rond half 3 barst de strijd los in de kwartfinales. Wie plaats zich voor de halve finale en maakt nog kans op de finale. De finalestrijd zal rond kwart over 3 beginnen en om half 4 weten we wie zich de grote kampioen mag noemen in de groepen 5/6 en 7/8.
Dit spektakel vindt plaats op de velden van de ckv Albatros en SV Conventus op sportcomplex Develstein.
 

Deel dit bericht met je vrienden!