vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Verwendag Joy

Verwendag Joy

18 juni 2011
Van 10:00 uur tot en met 14:30 uur

Ben jij die moeder die er alleen voor staat? Altijd druk in de weer voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou! Speciaal voor alleenstaande moeders organiseren we een geweldige dag. Een dag, om er even helemaal uit te zijn en jezelf, als drukbezette moeder, eens heerlijk te laten verwennen. Voor de kinderen (groep 3 t/m 8) van de moeders welke de verwendag bezoeken, organiseert gemeente Nehemia gedurende de verwendag een gratis uitje naar diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Om deze dag mogelijk te maken voor zoveel mogelijk moeders, is de verwendag geheel kosteloos! De koffie staat vanaf 9.45 klaar. Opgave is verplicht i.v.m. met het volgen van workshops en de lunch. Meer informatie over de workshops en de verwendag vindt u op de website. Hier kunt u zich ook opgeven.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

V.E.G. Nehemia

H.A. Lorentzstraat 5

619 37 45

www.nehemia.nl
Deel dit bericht met je vrienden!