vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Bijbelse profetie in het licht van de eindtijd

Bijbelse profetie in het licht van de eindtijd

05 juni 2011
Van 11:30 uur tot en met 00:00 uur

Evangelist Donald Perkins en zijn vrouw Marie zijn beide met de Geest vervulde en toegewijde christenen. Ze wonen in het prachtige Zuid-Californië. Evangelist Perkins is de oprichter en voorzitter van According To Prophecy Ministries. Hij heeft bijna 30 jaar besteed aan het bestuderen van Gods Woord en legde hierbij de focus op Bijbelse profetie.

Evangelist Donald Perkins heeft gediend als assistent voorganger en onderwijs gegeven over het onderwerp Bijbelse profetie aan verschillende Bijbelscholen en Bijbeltraining centra. Hij maakt veel reizen als gerespecteerd spreker over Bijbelse profetie voor conferenties, seminars, Bijbelstudies en spreken in plaatselijke kerken.

Vandaag is hij in de tweede dienst in ons midden en zal aan de hand van een PowerPoint een prachtige uiteenzetting geven over het thema Bijbelse profetie in het licht van de eindtijd.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

V.E.G. Nehemia

H.A. Lorentzstraat 5

619 37 45

info@nehemia.nl www.nehemia.nl
Deel dit bericht met je vrienden!