vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Expositie Kunst om te Geven (Verlengd)

Expositie Kunst om te Geven (Verlengd)

04 juni 2011
Van 13:30 uur tot en met 17:00 uur

Marit van Prooijen organiseert deze expositie i.v.m. haar maatschappelijke stage van het Develstein college. De opbrengst is voor Artsen zonder Grenzen. Er is werk van tien jongeren te zien en eventueel te koop. Ook de opbrengst van een hapje (ook door jongeren gemaakt) en een drankje komt geheel ten goede aan het goede doel.

Exposanten: Lisanne van Berchum - fotografie | Peter de Bie - ruimtelijk werk| Marileen Driesprong - manga | Eva Meeus - tekeningen | Marit van Prooijen - modedisign | Marla van Prooijen - gemengd werk | René Serrano de Geus - fantasy | Kehrana van Sloten - fantasy | Stefan Visser - graffiti | Jolijn Weigand -schilderijen | Kaosar Hosseini - bakkunst

Wegens succes is de expositie verlengd! Er is al 375.95 opgehaald voor het goede doel Artsen zonder Grenzen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Marit van Prooijen

in Galerie Glas, Burg. Doornplein 8

maritvanprooijen@hot

Deel dit bericht met je vrienden!