vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Speelmiddag

01 juni 2011
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

Dit jaar organiseert het Wijkplatform Nederhoven i.s.m de Wijkvereniging ¾ en bewoners vereniging Nederhoven een speelmiddag voor kinderen. Het laatste deel Kerkweg tot aan de Laan van Nederhoven is die middag niet toegankelijk voor het verkeer, zodat kinderen zich onbezorgd kunnen vermaken met diverse spelen. Voor de ouders en begeleiders is er gratis koffie en thee.

Het belooft een feestelijke middag te worden. De kinderen ontvangen een gratis kaartje voor limonade, snoep en chips. Ook krijgt ieder kind een kaartje, om door middel van speldeelname een prijsje te bemachtigen.

Programma:
- Doelschietwand,
- Rol de bal met sirene,
- Steltlopen,
- Stuiterbalspel,
- Velocipede,
- Vliegende Hollander,
- Zwenkmobiel

Deel dit bericht met je vrienden!