vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Zwangerschap- en Buitenspeelgoedbeurs

09 april 2011
Van 13:30 uur tot en met 15:00 uur

Deze druk bezochte beurs is voor ouders een leuke manier, om met weinig geld toch voldaan weg te gaan. Ook ouders die nog mooie babykleding bezitten en het willen verkopen, kunnen hier met hun goed verzorgde babykleding terecht.

Tussen 10:00 en 12:00 uur kan de babykleding, andere babyartikelen en buitenspeelgoed worden ingeleverd, maximaal 2 x 20 stuks. Luiers, hemdjes en andere kleine artikelen kunnen worden gebundeld per zes stuks en tellen dus voor een artikel. Babykleding gaat tot en met maat 74. Vanaf 13:00 uur worden de volgnummers uitgedeeld voor de verkoop. Officiële verkoop is vanaf half twee. Het afrekenen en ophalen van niet verkochte artikelen is van 16.30 tot 17.00 uur. De kosten van inschrijving bedragen 1,00 euro. Er wordt 10 % van de inkoop en verkoopprijs ingehouden ivm de kosten.

Wat er zoal te koop word aangeboden is: Babykleding, babyspeelgoed, kinderwagens, boxen, kinderstoelen, bedjes en nu dus ook buitenspeelgoed zoals: fietsen, steppen en glijbanen enz. Alles moet in zeer goede staat, modieus en schoon zijn.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Wijkvereniging Nederhoven

Duivenvoorde 211a Zwijndrecht

612 45 19

Deel dit bericht met je vrienden!