maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Optreden Brassband Rijnmond

Optreden Brassband Rijnmond

11 september 2010
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Brassband Rijnmond behoort tot de top van brassbands in Nederland en EMM is er trots op dat de brassband bereid is mee te werken aan een gezamenlijk concert.

Brassband Rijnmond werd in juni van dit jaar, voor de derde keer op rij, winnaar van de Open Franse Brassband Kampioenschappen in Amboise. Daarnaast behaalde de Brassband al vele successen in binnen- en buitenland. Zo werd regelmatig de kampioenstitel behaald in de Vaandelafdeling, sectie brassband van de Koninklijke Federatie van Muziekverenigingen en werd Brassband Rijnmond 4e op de Europese Brassbandkampioenschappen. Brassband Rijnmond staat onder leiding van dirigent Anno Appelo. Onlangs presenteerde de Brassband de nieuwste CD “Russian Connections”, van welke op 11 september wellicht ook werken te beluisteren zullen zijn.

EMM zal tijdens het concert vooral lichte muziek laten horen. Het fanfareorkest wordt sinds vorig jaar gedirigeerd door Dik van Doorn en onder zijn leiding is het orkest in muzikaal opzicht gegroeid.

De zaal is open vanaf 19:30 uur. Kaarten voor het concert kosten € 5,- en zijn te bestellen via de website of per e-mail of via Jannie Breure 078- 677 17 81. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

EMM

Sporthal Den Dam aan de Sportlaan 8 (Heerjansdam)

info@emm-heerjansdam.nl www.emm-heerjansdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!