maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Introductie-avond Bijbelschool

30 maart 2010
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

De “School for Harvest and Ministry” is een één of tweejarige dagopleiding van 10 maanden (4 dagen per week) en biedt een volledig programma voor hen die zich willen voorbereiden voor kinder-, jeugd- en tienerwerker in de locale gemeente, pastoraal werker, kringleider of prediker of voor zendeling. Het eerste jaar is gericht op discipelschap en persoonlijke vorming en is als fulltime of parttime opleiding te volgen. Het tweede jaar is gericht op leiderschap en persoonlijke verantwoording nemen en is alleen te volgen als fulltime opleiding.
Elk jaar is afzonderlijk te volgen en heeft zijn eigen diploma of certificaat.

De school is verbonden aan Nehemia Ministries te Zwijndrecht en staat daarom borg voor gemeente gericht onderwijs.  Op dit moment draaien de twee schooljaren met totaal 82 studenten van uiteenlopende leeftijden afkomstig uit verschillende kerken en gemeenten.

De bijzondere samenstelling van de studenten lijkt op het gemeenteleven en bestaat uit alle gezindten en achtergronden zoals: vutters, huisvrouwen, jongeren, zakenmensen, ex-verslaafden….
Juist de diversiteit van deelnemers is uniek in Nederland, omdat iedereen- ongeacht leeftijd, opleiding, gezindte en achtergrond- de Bijbelschool kan volgen.

Er is een introductieavond van de Bijbelschool “School for Harvest and Ministry” op onderstaand adres. De studenten vertellen hun ervaringen op de school en er wordt een presentatie gegeven van de school.

De opleiding bestaat uit een intensieve training door middel van:
• Interactieve lessen op Bijbelse grondslag over een breed scala van onderwerpen.
• Cursussen om de problematiek van het verleden op te lossen.
• Gespreksgroepen, evaluaties en persoonlijk mentoraat.
• Praktijkdagen met muziek, drama en spreekvaardigheid cursussen.
• Een praktijkreis en andere excursies.
• Het maken van rapportages en het volgen van stages.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

School for Harvest and Ministry

H.A. Lorentzstraat 5

078 619 37 45

info@schoolforharvest.nl www.schoolforharvest.nl
Deel dit bericht met je vrienden!