maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nordic walking bij Nederburgh

24 maart 2010
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Bij voldoende deelname start bij het activiteitencentrum Nederburgh, aan de Duivenvoorde 211A te Zwijndrecht, een cursus Nordic walking. De cursus wordt gegeven door een professionele docent. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.
Op 24 maart is er een informatie middag. Deze begint om 14.00 uur. Daar wordt u verteld over de aan te schaffen artikelen, de lengte van de wandeling, enz. Ook kunt u aangeven wat uw voorkeur is, wandelen overdag of ’s avonds.
Nordic walking is niet alleen heel gezond, maar het het is vooral gezellig om met elkaar te wandelen.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Nederburgh

Duivenvoorde

078-6122597

h.vannugteren@swoz.com
Deel dit bericht met je vrienden!