maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Start cursus voor Schoolgidsen

Start cursus voor Schoolgidsen

04 maart 2010


Met het thema:“De jeugd moet veel meer buiten genieten van de natuur” gaan we opnieuw een schoolgidsen cursus starten. In de cursus doet u gedurende 14 lessen praktische kennis op over natuuronderwerpen die op school door leerkrachten behandeld worden in de onder- en bovenbouw.

Na het succesvol doorlopen van de cursus ontvangt de cursist het landelijke IVN schoolgidsen diploma op 1 juli 2010. Heeft u interesse? Er liggen folders klaar in ’t Weetpunt. Als u nog meer informatie of een aanmeldingsformulier wilt, neem dan per email contact op.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)

t Weetpunt aan het Develpad 169

lidyexler@gmail.com www.natuur-zw.nl
Deel dit bericht met je vrienden!