maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Verkiezingsavond

03 maart 2010
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

De gemeente Zwijndrecht houdt woensdag 3 maart 2010 een openbare verkiezingsavond in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3. Burgemeester Antoin Scholten zal naar verwachting na middernacht rond 01.00 uur de voorlopige uitslag van de verkiezingen bekend maken. Rond 22.30 uur verwacht de gemeente de uitslagen van de eerste stembureaus binnen te krijgen. In de loop van de avond worden er tussentijds uitslagen bekend gemaakt. Omdat er gestemd wordt met het potlood en niet met de computer neemt het tellen de nodige tijd in beslag.

Definitieve uitslag
Het centraal stembureau stelt vrijdag 5 maart 2010 om 10.00 uur de uitslag van de verkiezingen definitief vast in een openbare zitting in het gemeentehuis van Zwijndrecht. .

Deel dit bericht met je vrienden!