zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Forever fun camping

20 juli 2009
Van maandag 20 juli 2009 tot en met vrijdag 31 juli 2009
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Er zijn kinderen die voor de zoveelste keer, niet op vakantie kunnen gaan. Kinderen van de absolute minima waarvan de ouders echt geen geld hebben om met hun kinderen in de zomervakantie leuke dingen te doen, laat staan een vakantie te bekostigen. Voor deze kinderen van 6 tot 12 jaar is er een camping in het Develpark. Alles is gratis.

Er vinden twee kampen plaats van 20 tot 25 juli en van 27 tot 31 juli. Totaal hopen we 100 kinderen te mogen ontvangen. Uit Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en de plaatsen daar om heen, het maakt ons niet uit waar de kinderen wonen. Mochten de kinderen geen vervoer hebben, dan worden ze door de Stichting  opgehaald en weer netjes thuis gebracht.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor deze kinderen. Voldoet u aan de bovengenoemde beschrijving, neem dan contact op met de organisator. Kijk voor het programma van 2009 op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

J. A. Ancher

de camping in het Develpark

612 67 32

anche047@planet.nl www.forever-fun.nl
Deel dit bericht met je vrienden!