dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Inloopochtend Wijkplatform Walburg

24 januari 2009
Van zaterdag 24 januari 2009 tot en met zaterdag 24 januari 2009
Van 10:30 uur tot en met 12:30 uur

Het wijkplatform Walburg, de gemeente, de woningcorporaties, Diverz, SWOZ en de Politie nodigen alle bewoners van Walburg uit voor een wijkochtend. Het wijkplatform presenteert de resultaten van de bewonersenquête over de wijk en de andere organisaties geven informatie over hun activiteiten in de wijk.

Eind november hebben alle bewoners van Walburg een enquêteformulier ontvangen met de vraag of zij hun mening over de wijk willen geven. Ook zijn actieve wijkbewoners en de professionele partners de wijk ingegaan om aan bewoners te vragen wat zij van de wijk Walburg vinden.
Deze resultaten zijn verzameld en worden gepresenteerd. Alle bewoners van Walburg kunnen binnenlopen om de resultaten te bekijken. Bent u bewoner van Walburg en heeft u uw mening nog niet gegeven? Wilt u nog een aanvulling geven op de resultaten? U bent van harte uitgenodigd voor de inloopochtend.

Ook zijn er diverse andere organisaties aanwezig. De gemeente is aanwezig en heeft informatie beschikbaar over de activiteiten die de komende periode in de planning staan. De woningbouwcorporaties zijn op de inloopochtend en geven informatie over hun activiteiten in de wijk; zoals geplande renovatieprojecten, hun nieuwe sociale projecten of de activiteiten in Eemstein/Zonnestein. Welke leuke activiteiten welzijnsorganisaties Diverz en SWOZ organiseren voor alle bewoners kunt u hen zelf vragen op deze ochtend. Bovendien is de politie met informatie aanwezig.

Info

Organisator:

Adres:

Het wijkplatform Walburg

Scholengemeenschap Walburg, Norderstedtplein 6

Deel dit bericht met je vrienden!