dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Themamiddag over het weer

21 januari 2009
Van woensdag 21 januari 2009 tot en met woensdag 21 januari 2009
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Na de succesvolle themamiddagen voor de jeugd op de woensdagmiddag  in 2008  begint in het bezoekers-en informatiecentrum ’t Weetpunt aan het Develpad in het nieuwe jaar 2009 een nieuwe serie themamiddagen voor de schooljeugd.
 
De eerste is op woensdag 21 januari. Vanaf ’s middags twee uur worden de jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar in ’t Weetpunt verwacht. Deze keer zal het weer centraal staan. Daarover is in deze wintertijd natuurlijk heel wat te vertellen. In woord en beeld zullen de kinderen op plezierige wijze worden geïnformeerd over het wel en wee van het  weer, bijvoorbeeld wat de lucht vertelt over het weer; hoe hard het waait en hoeveel regen er valt. De jongelui kunnen op die middag hun eigen  regenmeter maken.

De werkgroep, die deze themamiddagen een keer in de maand organiseert, heeft voor de schooljeugd  een aantrekkelijk programma samengesteld. Omstreeks half vier wordt het programma afgesloten.

De toegang is v rij.

Deel dit bericht met je vrienden!