dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

BinnenVaartSoos

20 januari 2009
Van dinsdag 20 januari 2009 tot en met woensdag 20 januari 2010
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

De locatie is dicht bij het water wat natuurlijk zijn aantrekkingskracht heeft. Het Julia-internaat biedt de mogelijkheid om te poolen, tafeltennis enz. Ook kunt u gezellig een kopje koffie met elkaar drinken. Communicatie, gezelligheid en het varensleven staan voorop, daarnaast zullen er naar behoefte thema's of ideeën worden uitgewerkt.

Personen die moeilijk ter been zijn en geen vervoersmogelijkheden hebben, kunnen dit kenbaar maken. Er zal dan met u meegekeken worden of er andere vervoersmogelijkheden zijn om de BinnenVaartSoos te bezoeken. Aanmelden is niet nodig, entree is gratis.

Let op: Tijdens vakantie en feestdagen gesloten.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

o.a. Wilma Vissers, Jeanneke Wijnen

in het Julia-internaat aan de Schipperskade 75

610 63 58 of 612 16

binnenvaartsoos@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!