Alles over Zwijndrecht...
15jan 2009

Cursus Digitale Fotobewerking voor Beginners

Van donderdag 15 januari 2009 tot en met donderdag 12 februari 2009, van 19:00 tot 20:50 uur.

Deze cursus is gericht op de enigszins ervaren computergebruiker die meer wil weten over het bewerken van foto’s met de computer en daar nog geen ervaring mee heeft. Dit kunnen foto’s zijn die met elke willekeurige fotocamera gemaakt zijn.

 In deze cursus wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe foto’s digitaal bewerkt kunnen worden. Het proces begint met de invoer van foto’s via scanner, digitale camera, internet of cd-rom. Daarna volgt de fase van het bewerken. Bij het cursusboek zit een cd-rom met een volledige Nederlandstalige versie van het populaire Fotobewerkingsprogramma “Ulead Photo Express”. Met dit programma is het mogelijk om foto’s op bijna professionele wijze te bewerken. Het bevat tevens honderden kant-en klare sjablonen waarmee bijv. snel posters, kalenders en wenskaarten ontworpen kunnen worden.

Het cursusboek “Digitale Fotobewerking” van Addo Stuur, is gratis te gebruiken tijdens de lessen. Indien men interesse heeft om het cursusboek aan te schaffen, kan dit in overleg met de docent. De cursus is bedoeld voor beginners op het gebied van fotobewerken. De cursus bestaat uit 5 lessen. De kosten zijn € 100,00 en start bij voldoende deelname.

Voor meer info en/of inschrijvingen kan men bellen tijdens werkdagen van 9-12 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Zwaluwstraat 1
Organisator: Wijkcentrum Kubiek
Telefoonnummer: 612 63 64
Email:kubiek@diverz.info
Website:www.diverz.info


Deel dit bericht met je vrienden!