dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Dialezing over de Zeereis van pool tot evenaar

13 januari 2009
Van dinsdag 13 januari 2009 tot en met dinsdag 13 januari 2009
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De lezing , voornamelijk in het kader van vogels, wordt verzorgd door Gerard Ouweneel, schrijver, publicist en vogelbeschermer , is geboren in 1937. Hij is jarenlang betrokken geweest bij bekende natuurbeschermingsorganisaties , zoals de Vogelbescherming en SOVON. Vanaf eind jaren tachtig ging hij columns over belevenissen met collega-vogelaars schrijven in tijdschriften als ‘Vogels “ en “Sterna “. Daarnaast heeft hij vele vogelreizen gemaakt naar verscheidene delen van de wereld . De opnames gemaakt gedurende de vele reizen, zijn verwerkt in de verschillende dialezingen.  De toegang is gratis.

De vogelwerkgroep is een werkgroep binnen de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Vogelwerkgroep Zwijndrechtse Waard

't Weetpunt aan het Develpad 169

www.natuur-zw.nl
Deel dit bericht met je vrienden!