Pilates voor meisjes van 50+

Naarmate de 50 in de buurt komt of al voorbij is zal het lichaam steeds meer aandacht gaan vragen en ook nodig hebben. Via deze lessen wordt u geïnspireerd om uw lichaam en geest zo jeugdig mogelijk te houden. De lessen bestaan uit: een warming-up, het soepel maken van de spieren door het stretchen van het lichaam en oefeningen voor het versterken van de romp- en bekkenbodemspieren. De les wordt besloten met een ontspanningsoefening. Al met al een actieve les voor meisjes van 50+ met veel lachen en plezier en misschien zelfs een klein zweetdruppeltje. Bouquet organiseert deze cursus in samenwerking met De Yogastudio in Zwijndrecht op vrijdagmorgen van 11.45-12.45 uur vanaf 18 september. Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet, tel: 078-6813543, e-mail: info@volksuniversiteit-bouquet.nl website: www.volksuniversiteit-bouquet.nl

Wanneer?
Van 18 september 2009 11.45 uur tot uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.