Creatief zijn onder deskundige begeleiding

Creatief zijn onder deskundige begeleiding

De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) start een leuke groep voor volwassenen:

Creatief bezig zijn op uw eigen niveau?

Met olieverf, Acryl, Aquarel?

Opgedane kennis een beetje weggezakt?

Maar lijkt het u leuk om de eerste streek weer met penseel of kwast te zetten? 

Bij Stichting welzijn ouderen Zwijndrecht is het vanaf 29 september mogelijk om onder begeleiding van een deskundige docente in een groep creatief bezig te zijn. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers tussen de €21,50 en 14,50 per maand. Deze cursus gaat alleen door bij voldoende deelnemers, opgeven kan tot 7 september maar wacht niet te lang want vol is vol!

De cursus start in ons nieuwe centrum. Ook niet senioren zijn van harte welkom. Voor vragen en/ of opgeven voor deze cursussen kunt u terecht bij Henny Van Nugteren

Wanneer?
Van 29 september 2009 00.00 uur tot uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.