Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Maaltijdsoepen maken

We hebben steeds minder tijd om uitgebreid te koken daarom is een maaltijdsoep een goed en gezond alternatief. Ook heel gemakkelijk van te voren klaar te maken en in te vriezen. We gaan verschillende soepen maken die u mee naar huis neemt om te laten proeven. Dus vergeet geen schaaltjes mee te nemen. De cursusprijs is € 35,- inclusief alle ingrediënten. Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van VU Bouquet.

Wanneer?
1 november 2008 van 10.00 tot 12.30 uur
Organisator
VU Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
in Het Baken aan het Slagveld 99
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.