Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lotgenotencontactavond Endometriose

Het thema van deze avond zal zijn: Endometriose en de bekkenbodem. De avond is om ervaringen uit te wisselen en te praten over endometriose en wat het met je doet. Er is ruimte voor max. 50 personen. Toegang is gratis. Wel graag aanmelden.
Wanneer?
12 november 2008 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie:
de kapel in het Albert Schweitzer ziekenhuis aan de Langeweg 336
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.