Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koersbal 55+

Koersbal 55+

Een plezierige sport voor iedereen. Nog niet bekend? De bedoeling van het spel is om de bal, vanuit een afspeelvak over de mat zo dicht mogelijk bij de “jack” te rollen. De “jack” is een kleine witte bal, die vooraf op de mat is geplaatst. Voor elke bal, die dichter bij de “jack” ligt dan de bal van de tegenstander krijgt men een punt. Koersbal brengt gezelligheid. Voor de vakantiegangers onder u, een klein beetje vergelijkbaar met het in Frankrijk alom geliefde Jeu de Boules. U betaalt per keer € 1,50 er is weer ruimte gekomen op de groep, dus wilt u graag meedoen, kom lekker langs en speel mee.

Wanneer?
13 november 2008 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Diverz
Locatie:
in wijkcentrum Kubiek aan de Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.