Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrij tafeltennissen

Het tafeltennissen vindt onder begeleiding van ervaren tafeltennissers van Shot'65 plaats. Hierna kunt u nog onder het genot van een kopje koffie of thee of een drankje uitblazen in de kantine. Kosten: 3 euro per keer.

Wanneer?
14 november 2008 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Shot'65
Locatie:
in de Develhal aan de Parklaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.