Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vriendendienst

Wat een vriendendienst anders maakt dan een gewone dienst is dat er bijna altijd een koor en band is en er worden veel opwekkingsliederen gezongen. Natuurlijk kom je niet alleen en neem je je vrienden mee om hen te laten weten met wie wij als christenen verbonden zijn en dat wil je niemand onthouden. Dit seizoen is het thema: "Bij de Bron".

Spreker deze middag is Heiko van den Broek. One Voice (interkerkelijke jeugd en evangelisatievereniging) zal muzikale medewerking verlenen. "Laat anderen leven uit de bron, en hoe werkt dat" zal het thema zijn waarover gesproken gaat worden. De kerk is open vanaf 15:00 uur. Toegang is gratis, wel is er een collecte.

Wanneer?
16 november 2008 van 15.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Walraven van Hallstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.