Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitgebreide zwangersschapsvoorlichting

Tijdens de bijeenkomst ontvangt u uitgebreide informatie over bevallen in ons ziekenhuis van de gynaecoloog, verloskundige, diëtiste en medewerker van het kraamcentrum. Ook kunt u een kijkje nemen op de verloskamers. Vooraf kunt u een gratis toegangskaart aanvragen bij de afdeling Patiënten-voorlichting.

Wanneer?
18 november 2008 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
ASZ Zwijndrecht
652 36 64
infobpv@asz.nl
Locatie:
in het Albert Schweitzer ziekenhuis (alleen locatie Zwijndrecht)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.