Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag paddenstoelen

Deze keer staat de wondere wereld van de paddenstoelen centraal. Er zijn zoveel soorten en vormen paddenstoelen dat het je vaak gaat duizelen. De themamiddag is dan ook bedoeld om de schooljeugd tussen 8 en 12 jaar vertrouwd te maken met de wondere wereld van de paddenstoelen. In woord en beeld zal de jeugd kennis kunnen nemen van de vele thema’s rond paddenstoelen. De jeugd kan ondermeer aan de slag met een handige zoekkaart. De bedoeling is om met elkaar te puzzelen en te speuren om vervolgens de vele soorten paddenstoelen te ontdekken. Roswitha van Leeuwen zal samen met enkele collega’s de kinderen daarbij een handje helpen. Een glaasje fris staat klaar. De toegang is gratis.

Wanneer?
19 november 2008 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
in 't Weetpunt aan het Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.