Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportieve activiteitendag

Alle Kubiekers en andere belangstellenden kunnen deelnemen aan een sportieve, gezellige dag op 20 november. Alweer voor de 15e keer – dus doe eens gek en doe mee.

Vanwege dit lustrum is de dag anders, dan u van ons gewend bent. We beginnen met koffie of thee met gebak. Daarna doen we Oud-Hollandse spellen. De deelnemers krijgen een kaart met 7 getallen, die staan voor de volgorde van de spellen. Bij elke activiteit is er iemand , die u begeleidt en de puntentelling noteert. Om ongeveer 12 uur gaan we genieten van de lunch en daarna …..verrassing. Na deze verrassing gaan we over tot de prijsuitreiking en om ongeveer 16.00 uur hopen we deze gezellige dag te beëindigen. Moedig elkaar aan, geniet ervan en maak er gezamenlijk weer een leuke dag van.

Als eerste prijs is er de reeds beroemde wisselbeker, met uw naam erin gegraveerd en ook de 2e en 3e prijs wordt gehonoreerd met een beker. Aanvang 9.30 – uiterlijk 9.20 aanwezig. Deelnamekosten € 4,00 inclusief lunch, gebak en een extra consumptie. Familie, vrienden en bekenden mogen ook meedoen, dus zegt het voort, zegt het voort. Wilt u deelnemen aan deze sportieve dag, schrijft u dan nu in bij het wijkcentrum.

Wanneer?
20 november 2008 van 09.20 tot 16.00 uur
Organisator
Diverz
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
in Wijkcentrum Kubiek aan de Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.