Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo-avond

 

Kom eens proberen om wat leuke prijzen in de wacht te slepen. De vaste bezoekers weten dat er altijd leuke hebbedingen te winnen zijn. Vaak worden de prijzen afgestemd op de tijd van het jaar of seizoen. De bingo biedt gezelligheid en ontspanning. Er is de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje of een drankje te nuttigen. Kom uw geluk beproeven en misschien bent u wel diegene die met een mooie prijs naar huis gaat…. De zaal is open om 19:00 uur. Toegang en lidmaatschap zijn gratis.
Wanneer?
21 november 2008 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Diverz
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
in Wijkcentrum Kubiek aan de Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.