Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Hartige taarten

Een hele leuke workshop om te doen. Er worden 6 verschillende taarten gemaakt waarvan elke deelnemer een deel mee naar huis neemt. We gaan allerlei soorten deeg maken met vullingen van vegetarisch tot vlees, vis en kip. Voor elk wat wils. Het enige dat u mee moet brengen zijn een schort, ovenwanten en een rol aluminiumfolie. Kosten: € 37,50 p.p. Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van VU Bouquet.

Wanneer?
22 november 2008 van 10.00 tot 12.30 uur
Organisator
VU Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
in Het Baken aan het Slagveld 99
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.