Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Forever fun activiteit

Er zijn kinderen die voor de zoveelste keer, niet op vakantie kunnen gaan, Kinderen van de absolute minima waarvan de ouders echt geen geld hebben om met hun kinderen in de zomervakantie leuke dingen te doen, laat staan een vakantie te bekostigen. Voor deze kinderen van 6 tot 12 jaar is er een camping in het Develpark. Alles is gratis.

Er worden ongeveer 50 kinderen verwacht. Bij aankomst krijgen ze een zaklantaarn een cap met naam. (Dragen is verplicht ) Er zijn petten in de kleuren Rood-Geel-Wit-Blauw en Oranje. Aan de kleur zie je in welke groep je zit. Het bestuur draagt Groene en de keuken Zwarte petten.

De groepjes bestaan uit 5x 10 kinderen, iedere groep krijgt een Hoofdleider of leidster, en nog 1 of 2 leiders of leidsters er bij. Er is een indeling gemaakt op naam waar de kinderen en leiding slapen, met tent nummers.

De leid(st)ers gaan met de kinderen bij elkaar zitten en nemen het reglement door. Ze krijgen limonade met iets lekkers. Na het welkomswoord gaan we spelen. Als de bel klinkt gaan we naar de grote tent waar we gaan lunchen.

Na de lunch is er een speurtocht. Tussendoor is er limonade en wat lekkers. Als de bel gaat, gaan we allemaal met de bus naar de Theetuin in Ridderkerk.  De caps moeten opblijven. In het Bowling Centrum gaan we Disco Bowlen.

De leiders en leidsters mogen gewoon mee doen. De groepen Rood-Blauw-Geel gaan eerst Midget golfen, de groepen Wit-Oranje gaan Bowlen. Halverwege gaan we eten. Na het eten gaan de groepen Rood-Blauw-Geel Bowlen en de groepen Wit-Oranje Midget golfen. Als iedereen klaar is worden weer opgehaald en terug naar het Develpark gebracht.

Als we aangekomen zijn dan gaan de groepen douchen volgens schema, en de groepen die klaar zijn met douchen gaan direct naar bed. De andere groepen die nog aan het douchen zijn en daarna klaar zijn, gaan ook direct naar bed.  Als alle kinderen in bed liggen, gaat het licht uit.

Wanneer?
24 november 2008 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
J. A. Ancher
612 67 32
anche047@planet.nl
Locatie:
de camping in het Develpark
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.