Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop wanddecoratie op canvas

In deze workshop wordt gewerkt op geprepareerd schildersdoek. Hierop komen drie figuren, gevormd met stockinette en pretex, voorzien van gezichtjes van voorgevormd gips. Het geheel wordt geschilderd en afgewerkt in de kleuren die u wenst. Zo ontstaat een niet alledaags schilderij dat u qua kleur kunt afstemmem op uw eigen interieur. De cursusprijs is inclusief alle materialen. Kosten: € 30,- p.p. Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van VU Bouquet.

Wanneer?
1 december 2008 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
VU Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
in Het Baken aan het Slagveld 99
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.