Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst-Bingo

In een sfeervol versierde zaal vindt de kerstbingo plaats. Hierbij zijn de prijzen aangepast. De hoofdprijs van deze Kerstbingo is een schitterende TV-DVD kombinatie. Buiten de reeds genoemde TV is er voor elke deelnemer een presentje en verder o.a. kerstpakketten, rollades en diverse kerstartikelen, dus voor elk wat wils. Gezelligheid en ontspanning en tevens de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje en/of een drankje te nuttigen. De zaal is open om 19:00 uur. Toegang en lidmaatschap zijn gratis.
Wanneer?
12 december 2008 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Diverz
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
in Wijkcentrum Kubiek aan de Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.