Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op zoek naar schatten van de aarde

Jeugd van 8 jaar en ouder maken op een ongedwongen manier kennis met de natuur in hun directe omgeving. De kinderen worden begeleid door natuurgidsen van het IVN en door vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard. Ook ouders zijn welkom om te assisteren.

We gaan met de jeugd op zoek in het park naar schatten van de aarde. Jullie gaan deze schatten bewerken en slijpen. Na afloop gaat iedereen van jullie met een schat naar huis. De Geode club en onze vrijwilligers staan klaar om jullie te helpen. Onder het genot van limonade en wat lekkers sluiten we dit natuur jaar af. Dit alles is ook nog gratis. Kom wel op tijd!

Wanneer?
13 december 2008 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans - Exler (Gids van het IVN)
681 26 29
lidyexler@gmail
Locatie:
in 't Weetpunt aan het Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.