Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderijenexpositie

Eline van Waardenburg exposeert. Zij is autodidact en heeft haar stijl ontwikkeld door veel te tekenen en te experimenteren met materialen en vooral haar gevoel te volgen. Ze portretteert zowel mensen als dieren en verder zult u werken met de natuur als onderwerp vinden. Hiervoor maakt zij hoofdzakelijk gebruik van pastel, daarnaast werkt ze ook met houtskool, conté, aquarel en grafiet.

Wanneer?
Van 10 november 2008 00.00 uur tot 31 december 2008 00.00 uur
Locatie:
in de Lindonk aan de Rotterdamseweg 137b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.