Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Peuterspeelzalen Bobo

De zeven peuterspeelzalen van Kinderopvang Bobo houden open dag. Ouders en kinderen kunnen komen kijken, sfeer proeven en informatie inwinnen. Voor de kinderen die worden ingeschreven, ligt een leuk en leerzaam presentje klaar (zolang de voorraad strekt).

Peuterspeelzalen stimuleren twee- tot vierjarige kinderen in hun ontwikkeling. Ze werken met landelijke methoden die speciaal daarvoor zijn ontwikkeld. Ook raken kinderen alvast bekend met eenvoudige groepsregeltjes en routines waardoor ze beter voorbereid zijn op de basisschool. Kinderen leren van elkaar en ontwikkelen zich spelenderwijs.
Twee dagdelen per week naar de Peuterspeelzaal gaan, is voor kinderen vooral leuk en is een waardevolle aanvulling, of kinderen nu de hele week thuis zijn, bij opa en oma of de oppas zijn of de Hele dagopvang bezoeken.

Ook de drie Zwijndrechtse locaties Hele dagopvang van Kinderopvang Bobo opent haar deuren op 17 februari. Van 09:00 tot 11:00 uur kunt u binnenlopen, sfeer proeven en informatie verzamelen. Onze professionele pedagogisch medewerkers zijn u graag van dienst. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zet Kinderopvang Bobo de deuren van de Buitenschoolse opvang in Zwijndrecht en Heerjansdam open, eveneens op 17 februari. Van 09:00 tot 11:00 uur zijn onze medewerkers aanwezig om u persoonlijk te informeren, bijvoorbeeld over de sportactiviteiten Bobo Sport. Daarnaast is er allerhande schriftelijke informatie aanwezig om u een beeld te geven van de BSO van Kinderopvang Bobo.

De Peuterspeelzalen van Bobo vindt u in:
-  de Balistraat 1 (Dolfijn),
- Beethovenlaan 97 (Develhoek),
- Laurensvliet 22 (Dolfijn),
- Pruylenborg 211,
- Slagveld 99,
- Wilgenstraat 1 (Chr) en
- Sportlaan 14 Heerjansdam (De Rank).

Voor de locaties van de Hele dagopvang en Buitenschoolse opvang en voor meer informatie, kunt u kijken op de website.

Wanneer?
17 februari 2009 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
Kinderdagverblijf Bobo
Locatie:
Centraal Bureau aan de Uilenvliet 39
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.