Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Speeldag Peuterspeelzalen Bobo

Open Speeldag Peuterspeelzalen Bobo

'Open Speeldag Peuterspeelzalen Bobo' Woensdag 20 mei 2009 van 09:00 uur tot 11:00 uur,

Kinderen tot 4 jaar en hun ouders zijn op woensdag 20 mei 2009 tussen 09:00 en 11:00 uur van harte welkom in de zeven Peuterspeelzalen van Kinderopvang Bobo. Op deze dag houden de zalen een Open Speeldag. Kinderen mogen komen spelen terwijl de ouders blijven kijken. Ouders kunnen sfeer proeven, vragen  stellen en informatie meenemen. Tegen inlevering van de kaart die in de brievenbussen van Zwijndrecht valt, of tegen inlevering van één van de advertenties uit de diverse huis-aan-huiskranten, kunnen ouders bovendien zonder inschrijfkosten hun kindje vanaf 1 jaar inschrijven (kijk voor de voorwaarden op de kaart of advertentie).

De pedagogisch medewerkers van de Peuterspeelzalen stimuleren twee- tot vierjarige kinderen in hun ontwikkeling. Ze werken volgens landelijke methoden die speciaal daarvoor zijn ontwikkeld. Ook raken kinderen alvast bekend met eenvoudige groepsregeltjes en routines waardoor ze beter voorbereid zijn op de basisschool. Kinderen leren van elkaar en ontwikkelen zich spelenderwijs. Twee dagdelen per week spelen in een Bobo Peuterspeelzaal, is erg leuk voor kinderen en is een waardevolle aanvulling, of kinderen nu de hele week thuis zijn, enkele dagen bij opa en oma of bij de oppas zijn of de Hele dagopvang bezoeken. 

De Peuterspeelzalen van Bobo vindt u in de Balistraat 1 (Dolfijn), Beethovenlaan 97 (Develhoek), Laurensvliet 22 (Dolfijn), Pruylenborg 211, Slagveld 99, Wilgenstraat 1 (Chr) en Sportlaan 14 Heerjansdam (De Rank). De Peuterspeelzaal aan de Wilgenstraat heeft een Christelijke identiteit.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website of bellen met het Centraal Bureau.

Wanneer?
20 mei 2009 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
Kinderopvang Bobo
612 13 30
m.vanhees@bobokdv.nl
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.