Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kledingverkoop in Duivenvoorde

In het service en activiteitencentrum 55+ , onderdeel van de SWOZ, heeft op dinsdag 2 juni kledingzaak Kloostermode een uitverkoop. De kledingstukken zijn vanaf 19 euro, het 2e artikel is slechts 1 euro. De verkoop is vanaf 14.00 tot 16.00 uur.

Het centrum vindt u aan de Moermond 49 te Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u bellen met het centrum 078-6122597 of via e-mail h.vannugteren@swoz.com

Wanneer?
2 juni 2009 van 14.00 tot 16.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.